Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%9g20kcal1.7g0g1.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7g20kcal0.1g0.2g2g0g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä2.3g7.3kcal0.3g0g0.7g0g
Juusto, mozzarella 2.3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper9g33kcal1.1g6.7g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.7g4.5kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g238kcal15.4g15.2g12g0.2g
Valittu annoskoko63g119kcal7.7g7.6g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g60kcal3.9g3.8g3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662