Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g35g8.5kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Puuroriisi7g25kcal0.4g5.4g0.1g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g14g20kcal2.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g120kcal7.6g14.6g3g2g
Valittu annoskoko63g60kcal3.8g7.3g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal1.9g3.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g95kcal6g11.6g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038