Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g31g57kcal7.3g1.3g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g13g4.4kcal0g0.5g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g156kcal15g7g6.6g0.6g
Valittu annoskoko63g78kcal7.5g3.5g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal3.8g1.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g123kcal11.8g5.5g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700