Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g19g17kcal0.3g1.1g1.2g0.4g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g19g8.5kcal0.3g1.4g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g14g16kcal2.3g0.3g0.7g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g109kcal11.2g5.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko63g55kcal5.6g2.8g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal2.8g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961