Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g4.7g15kcal2.3g1.4g0g0.3g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.7g11kcal1.4g0.1g0.6g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow11g40kcal1.5g7.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g221kcal12g24.6g8.4g1.6g
Valittu annoskoko63g111kcal6g12.3g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g55kcal3g6.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g19.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291