Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Muna, annos 60g5.6g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 25g8.9kcal0g1.8g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.7g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g37kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g330kcal3.6g42.4g15.6g1.4g
Valittu annoskoko63g165kcal1.8g21.2g7.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g82kcal0.9g10.6g3.9g0.4g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.5g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107