Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g16g44kcal0.7g4.9g2.4g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g9g16kcal2.3g0g0.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow6.3g11kcal0g0.4g1.1g0g
Pesto Rosso, Barilla3.1g10kcal0.1g0.4g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g3.1g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g193kcal8.6g13.4g11.4g2.4g
Valittu annoskoko63g97kcal4.3g6.7g5.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g48kcal2.2g3.4g2.9g0.6g
Arvot/100g100g153kcal6.8g10.6g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058