Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g28kcal3.1g0g1.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Kantarelli 5.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g105kcal7.8g3.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko63g52kcal3.9g1.6g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g26kcal2g0.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.2g2.5g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993