Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g18g11kcal1.8g0.8g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Mantelilastu (A la meira)7.3g44kcal1.7g0.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g299kcal11.8g4g26.6g0g
Valittu annoskoko63g150kcal5.9g2g13.3g0g
Annoskoko puolitettuna32g75kcal3g1g6.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.3g3.2g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231