Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha21g38kcal3.7g0g2.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.3g12kcal0.8g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)26g7.8kcal0.3g1g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g2.9g10kcal0.8g0.1g0.8g0g
Ketsuppi, Pirkka1.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g156kcal11.4g4.4g9.8g0.4g
Valittu annoskoko63g78kcal5.7g2.2g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal2.9g1.1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal9g3.5g7.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716