Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g29g34kcal0.8g1.2g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)15g24kcal3.6g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g220kcal13.2g19.2g9.6g0.8g
Valittu annoskoko63g110kcal6.6g9.6g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g55kcal3.3g4.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g173kcal10.4g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781