Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 25g9kcal0.2g1.7g0g0.6g
Nauris 4.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.3g5.2kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g59kcal1.2g4.6g3.4g1.6g
Valittu annoskoko63g30kcal0.6g2.3g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal0.3g1.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.6g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566