Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g5.2g29kcal0.1g0.1g3.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.6g14kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 21g6.7kcal0.6g0.4g0.1g0.7g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g4.2g14kcal0.9g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g199kcal8g16g10.6g3.4g
Valittu annoskoko63g100kcal4g8g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal2g4g2.7g0.9g
Arvot/100g100g157kcal6.3g12.6g8.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439