Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.9g53kcal2.1g0.6g4.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g14g8.3kcal1.4g0.6g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g206kcal13.6g4.4g14.8g1.8g
Valittu annoskoko64g103kcal6.8g2.2g7.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g52kcal3.4g1.1g3.7g0.5g
Arvot/100g100g162kcal10.7g3.5g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500