Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Pinaattipakaste 150g7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.6g0.2g0.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)6.6g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g7g26kcal0.9g5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g127kcal7.4g14g4g2.8g
Valittu annoskoko64g63kcal3.7g7g2g1.4g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal1.9g3.5g1g0.7g
Arvot/100g100g100kcal5.8g11g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148