Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g31g17kcal0.4g3.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g105kcal6.2g8g5.4g0g
Valittu annoskoko64g53kcal3.1g4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna32g26kcal1.6g2g1.4g0g
Arvot/100g100g83kcal4.9g6.3g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134