Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Valkokaali keräkaali 31g8.7kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.9g1.8kcal0g0.3g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g161kcal9.6g3.6g11.8g1.6g
Valittu annoskoko64g81kcal4.8g1.8g5.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.4g0.9g3g0.4g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.8g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326