Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow8.4g1.7kcal0.3g0.2g0g0.2g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g4.2g13kcal1g2g0g0.5g
Flora ruokakerma 15%2g3kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g50kcal2.6g4.8g2g1.6g
Valittu annoskoko64g25kcal1.3g2.4g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal0.7g1.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2g3.8g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798