Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7g20kcal0.1g0.2g2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.5g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g123kcal8g2.8g8.6g0.8g
Valittu annoskoko64g62kcal4g1.4g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal2g0.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186