Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g20g4.9kcal0.6g0.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g151kcal13.4g8.2g7g1g
Valittu annoskoko64g76kcal6.7g4.1g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal3.4g2.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.5g6.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042