Peruna-jauhelihalaatikko ruokakermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl (ruoka) kermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 22g30kcal4.1g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g112kcal9.2g8.4g4g0.6g
Valittu annoskoko64g56kcal4.6g4.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal2.3g2.1g1g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.2g6.6g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251258