Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g45kcal3.6g0g3.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)6.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g126kcal8g4.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko64g63kcal4g2.2g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal2g1.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.5g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397126