Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.9g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki19g47kcal2.4g0.9g3.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.7g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)4.7g13kcal1.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g221kcal11.2g16.2g12.4g1.4g
Valittu annoskoko64g111kcal5.6g8.1g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g55kcal2.8g4.1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g173kcal8.8g12.7g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34427