Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora6.3g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Rusina 3.8g11kcal0.1g2.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g144kcal5.4g22.2g3.2g2g
Valittu annoskoko64g72kcal2.7g11.1g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal1.4g5.6g0.8g0.5g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.4g2.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313