Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.4g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g110kcal3g4g9.2g1.6g
Valittu annoskoko64g55kcal1.5g2g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal0.8g1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g86kcal2.4g3.1g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708