Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka22g67kcal2.1g13.3g0.4g3.3g
Puolukka 21g8.1kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g181kcal5.2g35.8g1g8g
Valittu annoskoko64g91kcal2.6g17.9g0.5g4g
Annoskoko puolitettuna32g45kcal1.3g9g0.3g2g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480