Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa23g30kcal4.3g0.2g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Maito, Kevyt7.5g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g99kcal9.6g4g5g0.2g
Valittu annoskoko64g50kcal4.8g2g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal2.4g1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.5g3.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636