Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.3g5.3kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pekoni atria7.1g25kcal1.1g0g2.1g0g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g196kcal16.4g4.6g11.8g0.6g
Valittu annoskoko64g98kcal8.2g2.3g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g49kcal4.1g1.2g3g0.2g
Arvot/100g100g154kcal12.9g3.6g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731