Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%3.7g3.7kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Atria kevyt Perhenakki11g18kcal1.1g0.8g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g140kcal5.2g14g6.4g1.6g
Valittu annoskoko64g70kcal2.6g7g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g35kcal1.3g3.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g109kcal4.1g11g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055