Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.2g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g22g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g50kcal3.8g3.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko64g25kcal1.9g1.6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal1g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207