Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7g51kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g16g14kcal0.6g2.1g0.3g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 14g5.4kcal0g1.1g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g299kcal5g37.6g13.6g1.4g
Valittu annoskoko64g149kcal2.5g18.8g6.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g75kcal1.3g9.4g3.4g0.4g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.5g10.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612