Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g135kcal8.2g3.8g9.2g1.4g
Valittu annoskoko64g67kcal4.1g1.9g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal2.1g1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148