TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)7.8g12kcal2g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Persilja0.6g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Spaghetti myllynparas0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g11g12kcal0.9g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g65kcal6.2g5.6g1.2g2.4g
Valittu annoskoko64g33kcal3.1g2.8g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal1.6g1.4g0.3g0.6g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.4g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481