Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%4.7g8kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g155kcal9g18.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko64g77kcal4.5g9.3g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal2.3g4.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7g14.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145