Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi1.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis8.8g10kcal1.9g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g68kcal4.6g6.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko64g34kcal2.3g3.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal1.2g1.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467