RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 35g38kcal6.7g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.5g9kcal0.3g1.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g147kcal15.4g5g6.8g1.2g
Valittu annoskoko64g74kcal7.7g2.5g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g37kcal3.9g1.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g115kcal12.1g3.9g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489