Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g70kcal5.4g4.6g3.6g1.6g
Valittu annoskoko64g35kcal2.7g2.3g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal1.4g1.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.6g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515