Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)4.9g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g14g52kcal1.2g8.9g1.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g209kcal13g20.8g8.2g0.8g
Valittu annoskoko64g105kcal6.5g10.4g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g52kcal3.3g5.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768