Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g18g62kcal2.3g12.2g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)18g16kcal2.9g0.2g0.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g256kcal14.2g26.6g10.2g1.6g
Valittu annoskoko64g128kcal7.1g13.3g5.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal3.6g6.7g2.6g0.4g
Arvot/100g100g200kcal11.1g20.8g8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686