Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g27g35kcal1.4g0.8g2.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g59kcal4.6g0.3g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.6g8.9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Ruisjauho Pirkka4.9g15kcal0.5g3g0.1g0.7g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g271kcal16.8g11.6g17.6g2g
Valittu annoskoko64g136kcal8.4g5.8g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna32g68kcal4.2g2.9g4.4g0.5g
Arvot/100g100g213kcal13.2g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368