Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus27g8.2kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)27g30kcal6.3g0g0.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g145kcal16.8g3.2g7g1.6g
Valittu annoskoko64g72kcal8.4g1.6g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal4.2g0.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g113kcal13.1g2.5g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890