Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore8.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g18g4.6kcal0.3g0.8g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g136kcal12g2.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko64g68kcal6g1.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal3g0.7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal9.4g2.2g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822