Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Lehtiselleri 2.8g0.4kcal0g0g0g0g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä2.3g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)3.1g3.4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g52kcal3.6g5g1.8g0.2g
Valittu annoskoko64g26kcal1.8g2.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal0.9g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.8g3.9g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263515