PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 36g14kcal0.1g2.5g0g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.2g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Maito, Kevyt2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g187kcal4g25.2g6.6g2.8g
Valittu annoskoko64g93kcal2g12.6g3.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal1g6.3g1.7g0.7g
Arvot/100g100g146kcal3.1g19.7g5.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219