Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka5.7g41kcal0.1g0.1g4.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g11g7kcal1.2g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g11g42kcal0.8g6.4g1.8g0.4g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g8.8g18kcal0.3g0.4g1.8g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g4.4g23kcal0.4g2.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g297kcal6.2g26g18.8g1.6g
Valittu annoskoko64g148kcal3.1g13g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g74kcal1.6g6.5g4.7g0.4g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.3g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316