Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g14g11kcal0.2g0.9g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.8g2.9kcal0.2g0g0.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.5g18kcal0g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g8.2g28kcal0.6g6.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g182kcal8.4g15g9.8g0.4g
Valittu annoskoko64g91kcal4.2g7.5g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g46kcal2.1g3.8g2.5g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.6g11.7g7.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924