Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g19g52kcal3.3g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g177kcal9g2.4g14.4g1g
Valittu annoskoko64g89kcal4.5g1.2g7.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g44kcal2.3g0.6g3.6g0.3g
Arvot/100g100g139kcal7g1.9g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459