Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 33g9kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g137kcal8.2g3.4g9.8g1.6g
Valittu annoskoko64g68kcal4.1g1.7g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal2.1g0.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g107kcal6.4g2.7g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878