Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)7.8g19kcal1.4g0g1.6g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)7.6g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g7.6g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g8.9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g7.8g27kcal1g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g173kcal8.2g17.2g8g0.6g
Valittu annoskoko64g86kcal4.1g8.6g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g43kcal2.1g4.3g2g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.4g13.5g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255