Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke8g8kcal1.4g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g60kcal3.8g7g1.4g0.6g
Valittu annoskoko64g30kcal1.9g3.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal1g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g47kcal3g5.5g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736